top of page

Yhteistyössä

HH Stable - Keppihevospassit

Uusi keppihevosten rekisteröintijärjestelmä Keppihevospassit tarjoaa harrastajille uuden innovatiivisen tavan rekisteröidä keppihevosensa. Hevosille tulee tunnistesirut, jotka käyttävät NFC-järjestelmää. Puhelimia, jotka tukevat tätä järjestelmää, voi käyttää lukemaan tunnistesiru. Tunnistesiru avaa hevosen persoonallisen nettisivun, eli keppihevospassin. Tältä sivulta saa tietoa keppihevosesta.

Lue lisää osoitteesta hhstable.fi

 

Kaikki tilaushevoset sirutetaan tästälähin. Rekisteröin kaikki tilaushevoset valmiiksi Keppihevospassit -nettisivulle ja tilaaja saa itse muokata tietoja. Jotta saat hevosen omistajuuden sivuille ja muokkausoikeudet passiin, sinun täytyy rekisteröityä Keppihevospassit -nettisivulle. Se on täysin ilmaista. Kun olet rekisteröitynyt, infoathan minulle, niin annan sinulle hevosen omistajan oikeudet. 

Myös vanhoja tekemiäni keppihevosia on mahdollista rekisteröidä sivuille. Tällöin sinun tarvitsee ostaa Keppihevospassit -vuosijäsenyys ja ostaa siru, jonka kiinnität itse hevoseen. Tekemilleni hevosille on varattu kasvattajanumero, joka on 11- , joten käytäthän sitä.

Keppihevospassit Instagram

  • Instagram
bottom of page